-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Evaluation of certain food additives and contaminants
Veröffentlicht in World Health Organization technical report series
VolltextArtikel -
12
-
13
Food sources of carbohydrates in a European cohort of adults
Veröffentlicht in Public health nutrition
VolltextArtikel -
14
-
15
First "baby-friendly" hospitals in Europe
Veröffentlicht in The Lancet (British edition)
VolltextArtikel -
16
-
17
Scientific Opinion on the re‐evaluation of Allura Red AC (E 129) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
18
Scientific Opinion on the use of natamycin (E 235) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
19
Scientific Opinion on the re‐evaluation of Ponceau 4R (E 124) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel -
20
Scientific Opinion on the re‐evaluation of Quinoline Yellow (E 104) as a food additive
Veröffentlicht in EFSA journal
VolltextArtikel