-
1
Electronic sensing of aromatic volatiles for quality sorting of blueberries
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
Characterization of the essential oil of Agastache species
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
Essential oil constituents of Ocimum micranthum Willd
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Characterization of acetyl-CoA carboxylase in the seed of two soybean genotypes
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
12
Studies on Inc-P plasmids in Erwinia carotovora subsp. carotovora
Veröffentlicht in FEMS microbiology letters
VolltextArtikel -
13
Biochemical changes during germination and seedling growth in Cuscuta campestris
Veröffentlicht in Physiologia plantarum
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
Implant-to-implant wireless networking with metamaterial textiles
Veröffentlicht in Nature communications
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20