-
1
-
2
Extended Solid Solutions and Coherent Transformations in Nanoscale Olivine Cathodes
Veröffentlicht in Nano letters
VolltextArtikel -
3
-
4
Vitamin A Degradation and Light-Oxidized Flavor Defects in Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
5
-
6
Sensory Threshold of Light-Oxidized Flavor Defects in Milk
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
Acceptance of 2% Ultra-Pasteurized Milk by Consumers, 6 to 11 Years Old
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Synthesis, Symmetry, and Physical Properties of Cerium Pyrophosphate
Veröffentlicht in Chemistry of materials
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Light-Oxidized Flavor Development and Vitamin A Degradation in Chocolate Milk
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
17
Metallic Taste from Electrical and Chemical Stimulation
Veröffentlicht in Chemical senses
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
EXPECTATIONS AND STABILITY OF PREFERENCE CHOICE
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel