-
1
Consumer understanding of sustainability concept in agricultural products
Veröffentlicht in Food quality and preference
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Volatile aroma compounds in various brewed green teas
Veröffentlicht in Molecules (Basel, Switzerland)
VolltextArtikel -
5
Associations of volatile compounds with sensory aroma and flavor: the complex nature of flavor
Veröffentlicht in Molecules
VolltextArtikel -
6
Consumers’ Attitude towards the Sustainability of Different Food Categories
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
How Does Product Preparation Affect Sensory Properties? An Example with Coffee
Veröffentlicht in Journal of sensory studies
VolltextArtikel -
11
Determining Which Cooking Method Provides the Best Sensory Differentiation of Potatoes
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
What Is "Natural"? Consumer Responses to Selected Ingredients
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
16
Coffee Drinking and Emotions: Are There Key Sensory Drivers for Emotions?
Veröffentlicht in Beverages (Basel)
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Consumer Sensory Analysis of Organically and Conventionally Grown Vegetables
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
20