-
1
Isolation and detection of dialkyl phthalates from pork
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Composition of the hydrocarbon fraction of goats' milk
Veröffentlicht in Journal of lipid research
VolltextArtikel -
5
Carbohydrates in cacao beans. II. Sugars in Caracas cacao beans
Veröffentlicht in Archives of biochemistry and biophysics
VolltextArtikel -
6
Sugars in caracas cacao beans
Veröffentlicht in Archives of biochemistry and biophysics
VolltextArtikel -
7
-
8
Paper Cheomatography of Sugar Alcohols and Their Glycosides
Veröffentlicht in Analytical chemistry (Washington)
VolltextArtikel -
9
Stereospecific analysis of fatty acid esters of chloropropanediol isolated from fresh goat milk
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Composition and Distribution of Lipids of Goats’ Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
13
Extraction of Whey Proteins with Magnesium and Zinc Salts
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
14
-
15
Xanthine Oxidase Activity in Dairy Products
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
16
Neutral lipid and fatty acid composition of earthworms (Lumbricus terrestris)
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Paraffinic hydrocarbon composition of earthworms (Lumbricus terrestris)
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
20