-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
New propositions about coffee wet processing: Chemical and sensory perspectives
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
Digital mapping of peatlands – A critical review
Veröffentlicht in Earth-science reviews
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
The Brazilian Soil Spectral Library (BSSL): A general view, application and challenges
Veröffentlicht in Geoderma
VolltextArtikel -
14
Potential of Spectroradiometry to Classify Soil Clay Content
Veröffentlicht in Revista brasileira de ciência do solo
VolltextArtikel -
15
-
16
Leveraging the application of Earth observation data for mapping cropland soils in Brazil
Veröffentlicht in Geoderma
VolltextArtikel -
17
Soil weathering behavior assessed by combined spectral ranges: Insights into aggregate analysis
Veröffentlicht in Geoderma
VolltextArtikel -
18
-
19
Instance selection in digital soil mapping: a study case in Rio Grande do Sul, Brazil
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
20
QUALITY OF A DIGITAL TERRAIN MODEL FOR SANTA CATARINA STATE
Veröffentlicht in Engenharia agrícola
VolltextArtikel