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1
STAPHYLOCOCCAL ENTEROTOXIN
Veröffentlicht in Annals of the New York Academy of Sciences
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2
Identification of a Fourth Staphylococcal Enterotoxin, Enterotoxin D
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
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3
Factors Influencing the Production of Staphylococcal Enterotoxin A in Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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4
CULTURE MEDIUM FOR THE PRODUCTION OF STAPHYLOCOCCAL ENTEROTOXIN A
Veröffentlicht in Journal of Bacteriology
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5
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6
Production of staphylococcal enterotoxin A in Cheddar and Colby cheeses
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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7
Production of Antiserum for Staphylococcal Enterotoxin
Veröffentlicht in Applied Microbiology
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8
Detection of Staphylococcal Enterotoxin in Food
Veröffentlicht in Applied Microbiology
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9
Further serological studies of staphylococcal enterotoxin
Veröffentlicht in Journal of bacteriology
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10
Serologic Studies of Staphylococcal Enterotoxin
Veröffentlicht in Public health reports (1896)
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11
Staphylococcal Growth and Enterotoxin Production in Meat
Veröffentlicht in Applied Microbiology
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12
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13
Limitation of Bacterial Growth at Higher Temperatures
Veröffentlicht in Journal of bacteriology
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14
Inhibition of a Strain of Brucella abortus by Medium Filtered through Cotton
Veröffentlicht in Public health reports (1896)
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15
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16
Studies on blood agar; an improved blood agar base
Veröffentlicht in Journal of bacteriology
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17
The Production of Staphylococcal Alpha-Hemolysin: The Rôle of Agar
Veröffentlicht in Journal of bacteriology
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18
DESIGNATION OF STAPHYLOCOCCAL EXTEROTOXINS
Veröffentlicht in Journal of bacteriology
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19
Production of staphylococcal enterotoxin A in cheddar and colby cheese
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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20
Production of Antiserum for Staphylococcal Enterotoxin
Veröffentlicht in Applied microbiology
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