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Sensory Analysis of Whole Wheat/Soy Flour Breads
Veröffentlicht in Journal of food science
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Viscoelastic properties of wheat gliadin and glutenin suspensions
Veröffentlicht in Food chemistry
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Effect of nutrim oat bran and flaxseed on rheological properties of cakes
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Effect of moisture on the tensile properties of poly(hydroxy ester ether)
Veröffentlicht in Polymer (Guilford)
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Interfacial adhesion in model bioblends
Veröffentlicht in Journal of applied polymer science
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Thermal characteristics of polylactic acid/wheat gluten blends
Veröffentlicht in Journal of food quality
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Shear-thickening and shear-induced pattern formation in starch solutions
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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Temperature dependence of the interfacial tension of PS/PMMA, PS/PE, and PMMA/PE blends
Veröffentlicht in Rheologica acta
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Multiple-particle tracking study of microheterogeneity of Nutrim-10 suspensions
Veröffentlicht in Cereal chemistry
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Effect of temperature and molecular weight on the interfacial tension of PS/PDMS blends
Veröffentlicht in Rheologica acta
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