-
1
Mandarin fruit quality: a review
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Genetic Diversity among Mandarins in Fruit-Quality Traits
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
5
-
6
Guard cells control hypocotyl elongation through HXK1, HY5, and PIF4
Veröffentlicht in Communications biology
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Quality and Flavor of ‘Aliza’ Fruit: A Unique Pomelo × Mandarin Hybrid
Veröffentlicht in Horticulturae
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Characterization of a DNA-Cleaving deoxyribozyme
Veröffentlicht in Bioorganic & medicinal chemistry
VolltextArtikel -
16
Induction of parthenocarpy in tomato via specific expression of the rolB gene in the ovary
Veröffentlicht in Planta
VolltextArtikel -
17
Cleaving DNA with DNA
Veröffentlicht in Proceedings of the National Academy of Sciences - PNAS
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
New grapefruit cultivars exhibit low cytochrome P4503A4-Inhibition activity
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel