-
1
-
2
-
3
-
4
Chemical composition and antifungal activity of propolis on Aspergillus flavus
Veröffentlicht in Bioscience journal
VolltextArtikel -
5
Influence of packaging on the quality of Brazil nuts
Veröffentlicht in Acta amazonica
VolltextArtikel -
6
Fruits, Seeds and Oil of Brazil Nuts Produced in Mato Grosso State
Veröffentlicht in Floresta e ambiente
VolltextArtikel -
7
-
8
Termoquímica na perspectiva CTSA para o ensino de química por meio das TIC
Veröffentlicht in Revista Insignare Scientia
VolltextArtikel -
9
-
10
Fungal community structure in bees: influence of biome and host species
Veröffentlicht in Symbiosis (Philadelphia, Pa.)
VolltextArtikel -
11
Volatile compounds in off-odor honey/Compostos volateis em mel com odor indesejavel
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Chemical composition and microbiological quality of bee pollen
Veröffentlicht in Revista scientia agrária paranaensis
VolltextArtikel -
15
-
16
INTERDISCIPLINARIDADE ENTRE A FÍSICA E QUÍMICA: ESTUDO DO CALOR
Veröffentlicht in Revista Prática Docente
VolltextArtikel -
17
The in vitro control of Fusarium proliferatum by propolis ethanolic extracts
Veröffentlicht in Revista de ciências agrárias
VolltextArtikel -
18
Chemical composition and antifungal activity of propolis on Aspergillus flavus
Veröffentlicht in Bioscience journal
VolltextArtikel -
19
QUALIDADE PÓS-COLHEITA DE FRUTOS DE MARACUJAZEIRO-AMARELO PRODUZIDOS EM MATO GROSSO
Veröffentlicht in Nativa (Sinop)
VolltextArtikel -
20