-
1
-
2
-
3
Drink with probiotic potential based on water-soluble extract from cashew nuts
Veröffentlicht in Ciência rural
VolltextArtikel -
4
-
5
Nutritional and lipid profiles in marine fish species from Brazil
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Optimization of Osmotic Dehydration of Sapodilla ( Achras zapota L.)
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Seasonal influence on lipid profiles of fish in Northeastern Brazil
Veröffentlicht in Aquaculture reports
VolltextArtikel -
15
-
16
Development of a hamburger-type product derived from bovine liver
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
17
-
18
ANALYSIS OF Psidium araça RADDI CULTIVATED IN THE RECIFE METROPOLITAN REGION/BRAZIL
Veröffentlicht in Holos (Natal, RN)
VolltextArtikel -
19
-
20