-
1
Riboflavin as a photosensitizer. Effects on human health and food quality
Veröffentlicht in Food & function
VolltextArtikel -
2
-
3
Mate extract as feed additive for improvement of beef quality
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
4
-
5
Oxidation of Carbon Monoxide by Perferrylmyoglobin
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
Multiplatform Metabolomics: Enhancing the Severity Risk Prognosis of SARS-CoV‑2 Infection
Veröffentlicht in ACS omega
VolltextArtikel -
9
Photodegradation of Folate Sensitized by Riboflavin
Veröffentlicht in Photochemistry and photobiology
VolltextArtikel -
10
Photooxidation of Other B‑Vitamins as Sensitized by Riboflavin
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
1H qNMR-Based Metabolomics Discrimination of Covid-19 Severity
Veröffentlicht in Journal of proteome research
VolltextArtikel -
18
1 H qNMR-Based Metabolomics Discrimination of Covid-19 Severity
Veröffentlicht in Journal of proteome research
VolltextArtikel -
19
-
20