-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Phenolic enrichment of foods curated in olive oil: Kinetics and chemical evaluation
Veröffentlicht in Food Chemistry: X
VolltextArtikel -
6
Influence of sample preparation on lipidomics analysis of polar lipids in adipose tissue
Veröffentlicht in Talanta (Oxford)
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Ultrasound in analytical chemistry
Veröffentlicht in Analytical and bioanalytical chemistry
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Analytical uses of ultrasound I. Sample preparation
Veröffentlicht in TrAC, Trends in analytical chemistry (Regular ed.)
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Soxhlet extraction: Past and present panacea
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
19
-
20
Influence of genetic and interannual factors on the phenolic profiles of virgin olive oils
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel