-
1
-
2
Contact Resistivity of Submicron Hybrid Bonding Pads Down to 400 nm
Veröffentlicht in Journal of electronic materials
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Determination of the sensory attributes of a Spanish dry-cured sausage
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
9
Lipid composition of Silybum marianum cell cultures treated with methyl jasmonate
Veröffentlicht in Biologia plantarum
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Robust Optimization of Alginate-Carbopol 940 Bead Formulations
Veröffentlicht in TheScientificWorld
VolltextArtikel -
13
-
14
Sensory characterization of nopalitos ( Opuntia spp.)
Veröffentlicht in Food research international
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Mating system of the Amazonian cichlid angel fish, Pterophyllum scalare
Veröffentlicht in Brazilian journal of biology
VolltextArtikel -
20