-
1
The role of r esistant starch in human nutrition
Veröffentlicht in Acta Universitatis Sapientiae Alimentaria
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
The role of selenium in nutrition – A review
Veröffentlicht in Acta Universitatis Sapientiae Alimentaria
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
Influence of Mastitis on D-Amino Acid Content of Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
12
influence of extrusion on loss and racemization of amino acids
Veröffentlicht in Amino acids
VolltextArtikel -
13
Effect of UV light on food quality and safety
Veröffentlicht in Acta Universitatis Sapientiae Alimentaria
VolltextArtikel -
14
-
15
influence of manufacture on the free D-amino acid content of Cheddar cheese
Veröffentlicht in Amino acids
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Colostrum composition of cows after twin- and triplet-calving
Veröffentlicht in Acta Universitatis Sapientiae Alimentaria
VolltextArtikel