-
1
Drying kinetics and quality changes during drying of red pepper
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Revisiting the hydrogenation of sunflower oil over a Ni catalyst
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
14
Enzymatic acidolysis of sunflower oil with a palmitic–stearic acid mixture
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
15
-
16
Modeling of Batch Dryers for Shrinkable Biological Materials
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
17
Oxidation of sunflower oil during storage
Veröffentlicht in Journal of the American Oil Chemists' Society
VolltextArtikel -
18
Solvent extraction modeling of vegetable oil and its minor compounds
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
19
Lipase-catalyzed acidolysis of sunflower oil: Kinetic behavior
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
20
Effect of Drying Operating Conditions on Canola Oil Tocopherol Content
Veröffentlicht in Antioxidants
VolltextArtikel