-
1
-
2
Nutrient-to-Calorie Ratios in Applied Nutrition
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Requirements for the Degree of Doctor of Philosophy in Nutrition
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Caloric Equivalent of the Nutritive Value Index
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
13
-
14
The Use of Malt Sprouts in the Bacon Hog Ration
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
15
The use of chromic oxide as an index for determining the digestibility of a diet
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
16
Nutritive Value for Rats of Certain By-products of the Corn Refining Industry
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
17
Apparent digestibility of dietary protein as a function of protein level
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
The Effect of Fineness of Grinding on the Utilization of Oats by Market Hogs
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel