-
1
-
2
-
3
Oxygen solubility measured in aqueous or oily media by a method using a non-invasive sensor
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
-
7
-
8
-
9
TOUCHING GRAIN KERNELS SEPARATION BY GAP-FILLING
Veröffentlicht in Image analysis & stereology
VolltextArtikel -
10
A stoichio-kinetic model for a DPPH∙ -ferulic acid reaction
Veröffentlicht in Talanta (Oxford)
VolltextArtikel -
11
Deep-fat frying process: oil-product interactions
Veröffentlicht in Oléagineux corps gras lipides
VolltextArtikel -
12
A stoichio-kinetic model for a DPPHॱ-ferulic acid reaction
Veröffentlicht in Talanta (Oxford)
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Assessing breakage and cracks of parboiled rice kernels by image analysis techniques
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20
Thermal degradation of folates under varying oxygen conditions
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel