-
1
-
2
Ultraviolet-absorbing compounds in milk are related to forage polyphenols
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
3
Desorbed terpenes and sesquiterpenes from forages and cheeses
Veröffentlicht in Journal of dairy research
VolltextArtikel -
4
-
5
-
6
Modeling the Impact of Mastitis on Milk Production by Dairy Cows
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Effect of Foot Lesions on Milk Production by Dairy Cows
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Predictive Model of Mastitis Occurrence in the Dairy Cow
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
Effect of genetic potential and level of feeding on milk protein composition
Veröffentlicht in Journal of dairy research
VolltextArtikel -
18
Effects of feeding practices on milk fat concentration for dairy cows
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
19
-
20