-
1
Monitoring of perfluorinated compounds in edible fish from the Mediterranean Sea
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
2
Contamination of vegetable oils marketed in Italy by phthalic acid esters
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
Contamination of Grape Seed Oil with Mineral Oil Paraffins
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
An absorption study of dietary administered acrylamide in swine
Veröffentlicht in Food and chemical toxicology
VolltextArtikel -
14
Monitoring of perfluorinated compounds in edible fish from the Mediterranean Sea
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
15
-
16
-
17
Minor and trace element content of two typical Italian sheep dairy products
Veröffentlicht in Journal of dairy research
VolltextArtikel -
18
-
19
Transposons, Genome Size, and Evolutionary Insights in Animals
Veröffentlicht in Cytogenetic and genome research
VolltextArtikel -
20