-
1
Climate change impacts on marine biodiversity, fisheries and society in the Arabian Gulf
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
2
Global estimation of areas with suitable environmental conditions for mariculture species
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
The transboundary nature of the world’s exploited marine species
Veröffentlicht in Scientific reports
VolltextArtikel -
6
The application of simple metrics in the assessment of glycaemic variability
Veröffentlicht in Diabetes & metabolism
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Corporate control and global governance of marine genetic resources
Veröffentlicht in Science advances
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
Mangroves enhance the biomass of coral reef fish communities in the Caribbean
Veröffentlicht in Nature
VolltextArtikel -
13
Characterization of cooked cheese flavor: Volatile components
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
14
Four ways blue foods can help achieve food system ambitions across nations
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
15
-
16
Projecting global mariculture diversity under climate change
Veröffentlicht in Global change biology
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
The gamma response to colour hue in humans: Evidence from MEG
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
20
Habitability of low-lying socio-ecological systems under a changing climate
Veröffentlicht in Climatic change
VolltextArtikel