-
1
Diet-derived phenols in plasma and tissues and their implications for health
Veröffentlicht in Planta medica
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Tea flavonoids and cardiovascular health
Veröffentlicht in QJM : An International Journal of Medicine
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Anthocyanins - nature, occurrence and dietary burden
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
8
-
9
Hippuric acid as a major excretion product associated with black tea consumption
Veröffentlicht in Xenobiotica
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
The acute effects of coffee on glucose metabolism
Veröffentlicht in Proceedings of the Nutrition Society
VolltextArtikel -
16
The effect of drying on black tea quality
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
17
Effect of pH on Astringency in Model Solutions and Wines
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
18
-
19
-
20