-
1
-
2
-
3
Quantitative sandwich ELISA for the determination of fish in foods
Veröffentlicht in Journal of immunological methods
VolltextArtikel -
4
Neurotoxic Potential of Deoxynivalenol in Murine Brain Cell Lines and Primary Hippocampal Cultures
Veröffentlicht in Toxins
VolltextArtikel -
5
-
6
Liquid Chromatography and Mass Spectrometry in Food Allergen Detection
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
7
In vitro phase I metabolism of the depsipeptide enniatin B
Veröffentlicht in Analytical and bioanalytical chemistry
VolltextArtikel -
8
In Vitro Toxicokinetics and Phase I Biotransformation of the Mycotoxin Penitrem A in Dogs
Veröffentlicht in Toxins
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Algal ciguatoxin identified as source of ciguatera poisoning in the Caribbean
Veröffentlicht in Chemosphere (Oxford)
VolltextArtikel -
12
-
13
In vitro hepatic biotransformation of the algal toxin pectenotoxin-2
Veröffentlicht in Toxicon X
VolltextArtikel -
14
-
15
Biotransformation of the fungal neurotoxin Thomitrem A by primary rat hepatocytes
Veröffentlicht in Toxicon (Oxford)
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20