-
1
Review of Novel and Innovative Food Freezing Technologies
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
2
The Canadian Earth System Model version 5 (CanESM5.0.3)
Veröffentlicht in Geoscientific Model Development
VolltextArtikel -
3
Critical Review of Dehydrofreezing of Fruits and Vegetables
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
4
Design Heuristics in Engineering Concept Generation
Veröffentlicht in Journal of engineering education (Washington, D.C.)
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Effects of Weak Oscillating Magnetic Fields on the Freezing of Pork Loin
Veröffentlicht in Food and bioprocess technology
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
Variations of MRI-assessed peristaltic motions during radiation therapy
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20