-
1
-
2
-
3
Benefits of isochoric freezing for carrot juice preservation
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
-
5
Effect of isochoric freezing on quality aspects of minimally processed potatoes
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Antimicrobial Carvacrol in Solution Blow‐Spun Fish‐Skin Gelatin Nanofibers
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
Polyhydroxybutyrate Rice Hull and Torrefied Rice Hull Biocomposites
Veröffentlicht in Polymers
VolltextArtikel -
15
Changes in Structures and Properties of Collagen Fibers during Collagen Casing Film Manufacturing
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
16
Controlled release of antioxidants from active food packaging: A review
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20