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Ultrafiltration of Skimmilk in Hollow Fibers
Veröffentlicht in Journal of food science
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Egg white lysozyme purification by ultrafiltration and affinity chromatography
Veröffentlicht in Journal of food science
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Analysis of die design for the stamping of a bathtub
Veröffentlicht in Journal of materials processing technology
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A Modified Procedure for Caseinophosphopeptide Analysis
Veröffentlicht in Journal of chromatographic science
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Cream formation in a semifermented tea
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
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Production of clear guava nectar
Veröffentlicht in International journal of food science & technology
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The manufacture of cysteine using an electrochemical membrane reactor
Veröffentlicht in Journal of food engineering
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Reversed micellar extraction of hen egg lysozyme
Veröffentlicht in Journal of food science
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Extraction of Immunoglobulin-G from Colostral Whey by Reverse Micelles
Veröffentlicht in Journal of dairy science
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Immobilization of α-amylase on a zirconium dynamic membrane
Veröffentlicht in Process biochemistry (1991)
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Concentration of Perilla anthocyanins by ultrafiltration
Veröffentlicht in Journal of food science
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