-
1
Vibrio parahaemolyticus: A concern of seafood safety
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Controlled Recirculating Wet Storage Purging V. parahaemolyticus in Oysters
Veröffentlicht in Pathogens (Basel)
VolltextArtikel -
5
-
6
Behavior of Salmonella and Listeria monocytogenes in Raw Yellowfin Tuna during Cold Storage
Veröffentlicht in Foods
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Efficacy of Vibrio parahaemolyticus depuration in oysters (Crassostrea gigas)
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
12
Bactericidal effects of wine on Vibrio parahaemolyticus in oysters
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Pilot Scale Assessment of High-Pressure Processing Blue Crab Meat
Veröffentlicht in Microorganisms (Basel)
VolltextArtikel -
16
Efficacy of Vibrio parahaemolyticus depuration in oysters (vol 79, pg 35, 2019)
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20