-
1
-
2
-
3
-
4
Water mobility, rheological and textural properties of rice starch gel
Veröffentlicht in Journal of cereal science
VolltextArtikel -
5
Molecular Characteristics Influencing Retrogradation Kinetics of Rice Amylopectins
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
6
Composition dependencies of the rheological properties of rice starch blends
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
Effect of hot-water-soluble components on the rheological properties of rice starch
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
The Effects of Enzyme Hydrolysis on the Properties of Potato, Cassava and Amaranth Starches
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
Effect of amylose content on the rheological property of rice starch
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel