-
1
Profiling glycoprotein N-linked oligosaccharide by capillary electrophoresis
Veröffentlicht in Electrophoresis
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
-
5
Characterization of highly sulfated cyclodextrins
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
-
9
-
10
-
11
Rapid protein analysis by capillary electrophoresis
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
12
Reductive amination of N-linked oligosaccharides using organic acid catalysts
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
13
Acid-catalyzed reductive amination of aldoses with 8-aminopyrene-1,3,6-trisulfonate
Veröffentlicht in Electrophoresis
VolltextArtikel -
14
-
15
Characterization of food proteins by capillary electrophoresis
Veröffentlicht in Journal of Chromatography A
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20