-
1
-
2
Pectin: A new perspective from the biorefinery standpoint
Veröffentlicht in Biofuels, bioproducts and biorefining
VolltextArtikel -
3
-
4
Toward unfolding the bioeconomy of nopal (Opuntia spp.)
Veröffentlicht in Biofuels, bioproducts and biorefining
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
LAB bacteriocin applications in the last decade
Veröffentlicht in Biotechnology, biotechnological equipment
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
Mixed gels based on low acyl gellan and citrus pectin: A linear viscoelastic analysis
Veröffentlicht in Food hydrocolloids
VolltextArtikel -
15
-
16
Partial characterization of chayotextle starch composites with added polyvinyl alcohol
Veröffentlicht in Die Stärke
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
Physical properties of emulsified films based on chitosan and oleic acid
Veröffentlicht in CYTA: journal of food
VolltextArtikel -
20