-
1
-
2
Plesiomonas: A Review on Food Safety, Fish-Borne Diseases, and Tilapia
Veröffentlicht in TheScientificWorld
VolltextArtikel -
3
-
4
Processing, Quality and Elemental Safety of Fish
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
5
A Review on Food Safety: The Case of Citrobacter sp., Fish and Fish Products
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
6
-
7
Microbiological Analysis of the Air in a Popular Fish Processing and Marketing Area
Veröffentlicht in Applied Biosciences
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
A Review on Food Safety: The Case of ICitrobacter/I sp., Fish and Fish Products
Veröffentlicht in Applied sciences
VolltextArtikel -
12
Foods, fish and salmonellosis
Veröffentlicht in African journal of microbiology research
VolltextArtikel -
13
Fish, Tilapia, and Shigellosis: A review
Veröffentlicht in African journal of agricultural research
VolltextArtikel -
14
-
15
Food Safety, Fish and Listeriosis
Veröffentlicht in Turkish journal of agriculture : food science and technology
VolltextArtikel -
16
Foodborne diseases, fish and the case of Aeromonas spp
Veröffentlicht in African journal of agricultural research
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20