-
1
Performance of sweet potato genotypes in Brazilian regions
Veröffentlicht in Scientia agricola
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Jussaí (Euterpe edulis): a review
Veröffentlicht in Ciência e tecnologia de alimentos
VolltextArtikel -
5
Quality evaluation of gnocchi pasta prepared with orange-fleshed sweet potato
Veröffentlicht in Bioscience journal
VolltextArtikel -
6
-
7
-
8
‘CIP BRS Nuti’: A New Orange Flesh Sweetpotato Cultivar
Veröffentlicht in HortScience
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Carotenoids, sugars and dry matter concentrations in sweetpotato are different in two
Veröffentlicht in Revista Ceres
VolltextArtikel -
20
Variability of Total Carotenoids in C. moschata Genotypes
Veröffentlicht in Chemical engineering transactions
VolltextArtikel