-
1
Comparison of Feeding Value of Alfalfa Hay, Silage, and Low-Moisture Silage
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
-
3
Blood Hemoglobin Values of Dairy Cattle1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
4
The Comparative Value of High and Low Fat Concentrates with Alfalfa Hay1
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
5
-
6
Feeding Value of Limestone-Treated Corn Silage for Lactating Dairy Cows
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
7
Feeding Value of Dwarf Corn Silage Compared with Corn and Hybrid Sorghum Silages
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
8
An Evaluation of the Chromic Oxide Method for Determining Digestibility
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
The Comparative Value of High and Low Fat Concentrates with Alfalfa Hay
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Metabolism of Natural Volatile Compounds by Strawberry Fruit
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
18
The diet of Alaska Native adults: 1987–1988
Veröffentlicht in The American journal of clinical nutrition
VolltextArtikel -
19
-
20