-
1
Total and per capita value of food loss in the United States
Veröffentlicht in Food policy
VolltextArtikel -
2
The Economics of Enteric Infections: Human Foodborne Disease Costs
Veröffentlicht in Gastroenterology (New York, N.Y. 1943)
VolltextArtikel -
3
-
4
The limits of food safety testing: A case study of Escherichia coli testing of beef trim
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
5
Estimated Fresh Produce Shrink and Food Loss in U.S. Supermarkets
Veröffentlicht in Agriculture (Basel)
VolltextArtikel -
6
Nanotechnology for Food Applications: More Questions Than Answers
Veröffentlicht in The Journal of consumer affairs
VolltextArtikel -
7
The Economic Efficiency of Sampling Size: The Case of Beef Trim
Veröffentlicht in Risk analysis
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Characteristics of Consumers of Unpasteurized Milk in the United States
Veröffentlicht in The Journal of consumer affairs
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Differences between continuous and discrete contingent value estimates
Veröffentlicht in Land economics
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Guess Who's Turning 100? Tracking a Century of American Eating
Veröffentlicht in Amber waves
VolltextArtikel