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Quantitative and sensory studies on tomato paste volatiles
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Volatile Flavor Components of Rice Cakes
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Fresh tomato aroma volatiles: a quantitative study
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Some Unusual Minor Volatile Components of Tomato
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Studies on Popcorn Aroma and Flavor Volatiles
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Additional Studies on Flavor Components of Corn Tortilla Chips
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Contribution of volatiles to rice aroma
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Volatile Components of Green Walnut Husks
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Identification of additional pineapple volatiles
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Studies on Flavor Volatiles of Some Sweet Corn Products
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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Furaneol: Odor Threshold and Importance to Tomato Aroma
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
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