-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
Comparison of quality attributes of refined and whole wheat extruded pasta
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
7
In vitro dialyzability of essential minerals from white and whole grain pasta
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
8
Sensory and nutritional attributes of fibre-enriched pasta
Veröffentlicht in Food science & technology
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Effect of Ingredients on the Quality of Gluten‐Free Sorghum Pasta
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
12
Utilization of Kañawa (Chenopodium pallidicaule Aellen) Flour in Pasta Making
Veröffentlicht in Journal of chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
-
16
-
17
Ethical-moral teaching strategies in Nursing students' training: an integrative review
Veröffentlicht in Rev. RENE
VolltextArtikel -
18
-
19
Technological and sensorial quality of berry‐enriched pasta
Veröffentlicht in Cereal chemistry
VolltextArtikel -
20