-
1
-
2
I-Aminocyclopropane-I-Carboxylic Acid: A New Amino-Acid in Perry Pears and Cider Apples
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
3
-
4
Measurement of the oxygen content of cider and fruit juices
Veröffentlicht in Analyst (London)
VolltextArtikel -
5
-
6
The determination of the free sulphur dioxide content of ciders
Veröffentlicht in Analyst (London)
VolltextArtikel -
7
The determination of the total sulphur dioxide content of ciders
Veröffentlicht in Analyst (London)
VolltextArtikel -
8
Structures and Conformations of Some Naturally Occurring Derivatives of Proline
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
9
The free amino-acids of certain british fruits
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
10
The amino-acids of apple juices and ciders
Veröffentlicht in Journal of the science of food and agriculture
VolltextArtikel -
11
-
12
The iodimetric determination of acetaldehyde bisulphite
Veröffentlicht in Analyst (London)
VolltextArtikel -
13
-
14
Absolute Configuration of 4-Methylproline from Perry
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
15
1-Aminocyclopropane-1-carboxylic acid: a new amino-acid in perry pears and cider apples
Veröffentlicht in Nature (London)
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20