-
1
Rapid quantitative procedure for removing cholesterol from butter fat
Veröffentlicht in Journal of lipid research
VolltextArtikel -
2
The Phosphatase Test Extent of Use in North America
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
-
6
-
7
-
8
The Effect of Refrigerator Storage on the Keeping Qualities of Pasteurized Milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
9
The Training and Employment of Milk Sanitarians: A Committee Report
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
10
The Density of Milk Fat: Its Relation to the Accuracy of the Babcock Test
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
Cleaning Milking Machines
Veröffentlicht in Journal of agricultural research (Washington, D.C.)
VolltextArtikel -
14
-
15
The Effect of Curd Tension of Milk on the Utilization of Added Vitamin D
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
The effect of refrigerater storage on the keeping qualities of pasteurized milk
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel