-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
Effect of Dietary Pectin on Iron Absorption and Turnover in the Rat
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
6
-
7
Characterization of Food Binding of Vitamin B-6 in Orange Juice
Veröffentlicht in The Journal of nutrition
VolltextArtikel -
8
-
9
Fractionation and study of chemistry of pectic polysaccharides
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
10
Labeling and chemistry of grapefruit pectic substances
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
11
Rebuild the Academy: Supporting academic mothers during COVID-19 and beyond
Veröffentlicht in PLoS biology
VolltextArtikel -
12
Ischemic stroke after use of the synthetic marijuana “spice”
Veröffentlicht in Neurology
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Cross-stream comparison of substrate-specific denitrification potential
Veröffentlicht in Biogeochemistry
VolltextArtikel -
16
-
17
Hemorrhagic stroke following use of the synthetic marijuana “spice”
Veröffentlicht in Neurology
VolltextArtikel -
18
-
19
A Maltose-Binding Protein Fusion Construct Yields a Robust Crystallography Platform for MCL1
Veröffentlicht in PloS one
VolltextArtikel -
20