-
1
-
2
Honey Discrimination Using Fourier Transform-Infrared Spectroscopy
Veröffentlicht in Chemistry an international journal
VolltextArtikel -
3
Determination of some edible oils adulteration with paraffin oil using infrared spectroscopy
Veröffentlicht in Farmacija
VolltextArtikel -
4
Detection of sunflower oils adulteration by ATR-FTIR spectra
Veröffentlicht in Chemical papers
VolltextArtikel -
5
Vibrational spectroscopy used in polymorphic analysis
Veröffentlicht in TrAC, Trends in analytical chemistry (Regular ed.)
VolltextArtikel -
6
Vibrational spectroscopy used in milk products analysis: A review
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
7
-
8
Biologically active extracts with kidney affections applications
Veröffentlicht in Applied surface science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
-
14
RETRACTED: Vibrational spectroscopy used in milk products analysis: A review
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
15
FTIR spectroscopy used for study the thermal degradation of lard
Veröffentlicht in Egyptian pharmaceutical journal
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
-
20
Separation of nitrophenols. Equilibriums in bi- and tri-phasic systems
Veröffentlicht in Arabian journal of chemistry
VolltextArtikel