-
1
Screening grain sorghums for bird tolerance and nutritional quality
Veröffentlicht in Crop protection
VolltextArtikel -
2
Volatile components of unprocessed rice (Oryza sativa L.)
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
3
-
4
-
5
Polyphenolic changes in ripening bird-resistant sorghums
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
6
-
7
Diphenadione residues in tissues of cattle
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
-
11
-
12
Diphenadione residues in milk of cattle
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
13
-
14
Food-Base Flavor Additive Improves Bait Acceptance by Ricefield Rats
Veröffentlicht in The Journal of wildlife management
VolltextArtikel -
15
Sensory-cue enhancement of the bird repellency of methiocarb
Veröffentlicht in Crop protection
VolltextArtikel -
16
Food Temperature Preference Response of Desmodus rotundus
Veröffentlicht in Journal of mammalogy
VolltextArtikel -
17
-
18
-
19
-
20
1B processor deployment: Leading the way to flawless execution
Veröffentlicht in AT&T Technical Journal
VolltextArtikel