-
1
A pyrroline-pyrrolidine alkaloid from lilium candidum bulbs
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
2
A new acylated kaempferol derivative from Lilium candidum L
Veröffentlicht in Phytochemistry (Oxford)
VolltextArtikel -
3
-
4
Sensory evaluation and acceptance of food made of edible insects
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
Influence of Varieties and Mulching on the Quality and Quantity of Vegetable Pepper Yield
Veröffentlicht in Horticulturae
VolltextArtikel -
8
-
9
-
10
Biologically active compounds contained in grape pomace
Veröffentlicht in Potravinarstvo
VolltextArtikel -
11
Feed Parameters Influencing the Breeding of Mealworms (Tenebrio molitor)
Veröffentlicht in Sustainability
VolltextArtikel -
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Fruit Quality Characteristics of Service Tree (Sorbus domestica L.) Genotypes
Veröffentlicht in ACS omega
VolltextArtikel -
19
-
20