-
1
-
2
-
3
Consumer Attitudes Toward Use of Probiotic Cultures
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
4
Beer Consumers' Perceptions of the Health Aspects of Alcoholic Beverages
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
5
-
6
Sensory and Consumer Perception of the Addition of Grape Seed Extracts in Cookies
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
7
-
8
Consumer food safety knowledge and practices
Veröffentlicht in Journal of food safety
VolltextArtikel -
9
Consumer acceptance of irradiated food: theory and reality
Veröffentlicht in Radiation physics and chemistry (1993)
VolltextArtikel -
10
Strategies for communicating the facts on food irradiation to consumers
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
11
Observations on the Whipping Characteristics of Cream
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
12
Consumer concerns: motivating to action
Veröffentlicht in Emerging infectious diseases
VolltextArtikel -
13
Consumer attitudes and market response to irradiated food
Veröffentlicht in Journal of food protection
VolltextArtikel -
14
-
15
-
16
-
17
-
18
-
19
Explaining the concept of health risk versus hazards to consumers
Veröffentlicht in Food control
VolltextArtikel -
20