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Investigation of Gellan Networks and Gels by Atomic Force Microscopy
Veröffentlicht in Macromolecules
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Analysis of structure and function of gellans with different substitution patterns
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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Synergistic Interactions of Acetan with Carob or Konjac Mannan
Veröffentlicht in Macromolecules
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Xanthan-locust bean gum interactions and gelation
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
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Mixed iota-kappa carrageenan gels
Veröffentlicht in International journal of biological macromolecules
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The Glass Transition Behavior of the Globular Protein Bovine Serum Albumin
Veröffentlicht in Biophysical journal
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The Nonequilibrium Phase and Glass Transition Behavior of β-Lactoglobulin
Veröffentlicht in Biophysical journal
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X-Ray fibre-diffraction studies of synergistic, binary polysaccharide gels
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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Structure and conformation of acetan polysaccharide
Veröffentlicht in International journal of biological macromolecules
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7th gums and stabilizers for the food industry conference
Veröffentlicht in Trends in food science & technology
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X-ray fibre diffraction studies of chitosan and chitosan gels
Veröffentlicht in Carbohydrate research
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