-
1
-
2
-
3
-
4
Abundance and diversity of fish on mussel farms in New Zealand
Veröffentlicht in Aquaculture
VolltextArtikel -
5
-
6
The colour of the adductor muscle as a predictor of pork quality in the loin
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
7
-
8
Changes in the blood biochemical and haematological profile of neonatal calves with age
Veröffentlicht in Veterinary record
VolltextArtikel -
9
Effects on cattle of transportation by road for up to 31 hours
Veröffentlicht in Veterinary record
VolltextArtikel -
10
Estimating the body temperature of groups of pigs by thermal imaging
Veröffentlicht in Veterinary record
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
Effects of breed, feed level and conditioning time on the tenderness of pork
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
-
19
Meat quality in pigs subjected to minimal preslaughter stress
Veröffentlicht in Meat science
VolltextArtikel -
20