-
1
Adsorption of milk proteins onto rice starch granules
Veröffentlicht in Carbohydrate polymers
VolltextArtikel -
2
Effects of capillary condensation on the caking of bulk sucrose
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
3
-
4
Review of the human masticatory system and masticatory robotics
Veröffentlicht in Mechanism and machine theory
VolltextArtikel -
5
-
6
-
7
-
8
Quartz Crystal Microbalance Induced Bond Rupture Sensing for Medical Diagnostics
Veröffentlicht in IEEE sensors journal
VolltextArtikel -
9
-
10
The effect of agitation on the nucleation of α-lactose monohydrate
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
11
-
12
Glass transition related cohesion of amorphous sugar powders
Veröffentlicht in Journal of food engineering
VolltextArtikel -
13
-
14
The prediction of moisture sorption isotherms for dairy powders
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
15
-
16
Development of stickiness in amorphous lactose at constant T-Tg levels
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
17
Mathematical modelling of oxygen transport-limited follicle growth
Veröffentlicht in Reproduction (Cambridge, England)
VolltextArtikel -
18
Development of stickiness in amorphous lactose at constant T− T g levels
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
19
The contribution of milk fat towards the caking of dairy powders
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel -
20
Stickiness curves of high fat dairy powders using the particle gun
Veröffentlicht in International dairy journal
VolltextArtikel