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Consumer acceptability of beef steak tenderness in the home and restaurant
Veröffentlicht in Journal of food science
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Sogurt, a yogurt-like soybean product: development and properties
Veröffentlicht in Journal of food science
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Iron in food: effect of continued use of iron cookware
Veröffentlicht in Journal of food science
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FOOD PRACTICES AND PREFERENCES OF THAIS IN THE UNITED STATES
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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Sensory Evaluation of Food Cooked in Iron Utensils
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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Iron content of some east Indian foods: Effect of cookware
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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Increased Iron Content of Some Indian Foods Due to Cookware
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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Emu: a possible new red meat alternative
Veröffentlicht in Journal of restaurant & foodservice marketing
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Iron content of food cooked in iron utensils
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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Yield and waste of food prepared using a spatula
Veröffentlicht in Journal of the American Dietetic Association
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