-
1
-
2
-
3
-
4
-
5
-
6
-
7
Study of the oenological characteristics and enzymatic activities of wine yeasts
Veröffentlicht in Food microbiology
VolltextArtikel -
8
Comparative production of different melon distillates: Chemical and sensory analyses
Veröffentlicht in Food chemistry
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
Cost-effectiveness analysis of laparoscopic versus open surgery in colon cancer
Veröffentlicht in Surgical endoscopy
VolltextArtikel -
12
Role of maceration in improving melon spirit
Veröffentlicht in European food research & technology
VolltextArtikel -
13
-
14
-
15
Funcionamiento de la Real Academia de Medicina de Madrid a través de sus Estatutos
Veröffentlicht in Gimbernat
VolltextArtikel -
16
-
17
-
18
Gibberellins negatively modulate ovule number in plants
Veröffentlicht in Development (Cambridge)
VolltextArtikel -
19
High Thermoelectric zT in n‐Type Silver Selenide films at Room Temperature
Veröffentlicht in Advanced energy materials
VolltextArtikel -
20