-
1
Simple Method for the Isolation of Riboflavin from Whey
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
2
Conjugated compounds in cow's milk
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
3
Isolation and identification of new constituents in milk fat
Veröffentlicht in Journal of lipid research
VolltextArtikel -
4
Survey of Commercial Milk Samples for Aflatoxin M
Veröffentlicht in Journal of dairy science
VolltextArtikel -
5
Rapid quantitative procedure for removing cholesterol from butter fat
Veröffentlicht in Journal of lipid research
VolltextArtikel -
6
Trace constituents in milk fat: Isolation and identification of oxofatty acids
Veröffentlicht in Lipids
VolltextArtikel -
7
-
8
-
9
-
10
Labeling Claims for Meat and Poultry Products
Veröffentlicht in Food, drug, cosmetic law journal
VolltextArtikel -
11
-
12
-
13
-
14
-
15
-
16
-
17
-
18
Conjugated compounds in cow's milk. II
Veröffentlicht in Journal of agricultural and food chemistry
VolltextArtikel -
19
-
20