-
1
Smoke flavor as related to phenol, carbonyl and acid content of bologna
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
2
-
3
-
4
Influence of various traits upon live and carcass value for hogs
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
5
Physical and Chemical Relationships of Pork Carcasses
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
6
The Relationship between Live Hog Scores and Carcass Measurements
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
7
Use of Antipyrine in Nutritional and Meats Studies with Cattle
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
8
Specific Gravity as an Objective Measure of Marbling
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
9
-
10
-
11
-
12
-
13
Relationships among Performance Traits of Grade Hereford Bulls
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
14
The Fat-Lean Ratio in the Rough Loin as a Tool in Evaluation of Pork Carcasses
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
15
-
16
Some Factors Affecting Carcass Grade in Steers
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
17
The Effect of Thiouracil on Efficiency of Gains and Carcass Quality in Swine
Veröffentlicht in Journal of animal science
VolltextArtikel -
18
-
19
Changes in various protein properties of pork muscle during the smoking process
Veröffentlicht in Journal of food science
VolltextArtikel -
20